Kata kunci "rodi".

Organisasi Entut

Kumpulan artikel yang ditulis oleh Professor Rustri
aku gawe uneg-uneg judule Organisasi Entut Awal meh pembentukane aku yo semangat kae, intuk undangan khusus koyok wong penting, yo aku langsung melu teko unthuk-unthuk mlayu maring komplek pertemuan, langsung bae lungguh lesehan karo kancane (cangkemku rodo muni, lha endi gadise), jebulane sek di

Sponsor