Organisasi Entut

Budayakan Membaca
aku gawe uneg-uneg judule Organisasi Entut

Awal meh pembentukane aku yo semangat kae, intuk undangan khusus koyok wong penting, yo aku langsung melu teko unthuk-unthuk mlayu maring komplek pertemuan, langsung bae lungguh lesehan karo kancane (cangkemku rodo muni, lha endi gadise), jebulane sek diundang mung priyayi lanang pilihan (lambeku muni maneh, donge diundangi kabeh sek memenuhi syarat lanang wadon).

Malam pertama (ups) wektu kui langsung wae penunjukan ketua maring othok-othoke pambioro lakon, langsung sak naliko poro tamu undangan menyetujui akad blantika kepengurusan organisasine (sing dipilih ketokmen kerabat terdekat sek iso nyiapke sego berkat ben iso go pesta).

Malem iku juga dibahas masalah duit KAS (Keuangan Anda Selingkuh), lucu wae sak onone tamu undangan podo ra ngerti opo kui duit KAS gunane go opo, malah anggepe KAS karo Tabungan (bojo simpanan) kui podo, duh jan salah paham (hohoho ketawa puyeng).

Nah mari ngono poro ahli bicara yo adu cangkem nentokke besaran iuran perbulan, ono sek usul 1k per gundul, 1k per ndas wargo, eneng sek usul 2k + 5k, trus nyatane pada pertemuan berikutnya do iuran 2k.

Ibarate durung geneb sedino, duit kas lagi eneng recehan eh wis gawe acara lomba, alhasil tombok kathok, bar kuwi podo urunan 5k, perbulan yo 5k, rasane durung sue wis ketemu lomba meneh, ngundang Bank cantik dan ketua macem-macem (saking akehe) lan sak kroco-krocone.

Acara lomba kedua kui diperkirakan bangkrut (bathinku, ngundang Bank cantik sak piturute kok bangkrut, mbok rasah reko-neko ngundang), trus kabare nyuran dadi 10k.

Sak urunge kui aku wis gencar nulis neng ati masalah organisasi entut, program visi misi menggok mboh ngandi, tak amati kok malah ngurepke pungli (Pupune Nggilani), pemimpin lan pengurus memutuskan karepe dewe (keputusan sepihak lan dadakan).

Yo kui lehku nggiwar, seneng tak turuti nek ra seneng tak entuti.

Toh organisasi kui gak ada paksaan untuk jadi anggota, lha nek visi misi kacau ngapain melu, program amburadol kok didukung (aku dudu cah sontoloyo).

Wis ngonoh wae, tak wedangan sikek ben jembar lehku weruh gadis-gadis bening, iki kan hari minggu, piknik nang pantai mesti akeh turis cawetan, opo rep nonton gadis hokyes yo ono mengko, hari gini JAMAN NOW udah MERDEKA, jangan buruh wae koyo-koyo JAMAN KERJA RODI, BEBASKAN dirimu tuk sejenak nyawang aku (ups nyawang banyu / refreshing gitu loh).
Terimakasih Sudah Berkunjung

Kata kunci : organisasi entut jaman now kerja rodi sontoloyo pemimpin tak-entuti ketua gadis turis cawetan hokyes

Info Terkait

Semua Komentar

Komentar untuk "Organisasi Entut"

Belum ada komentar

Komentar Baru

Kode Keamanan